Tisza-tó

2023. január 14., szombat

Csicseriborsós csirkemáj.

 


A kamra polcon árválkodott egy üveg csicseriborsó, így csak a csirkemájat kellett hozzá beszerezni, és kezdődhetett is az ebéd elkészítése. Mivel a csicseriborsó már puhára volt főzve, és a csirkemájnak sem kellett csak pár perc ahhoz hogy kellően átsüljön, és még puha szaftos maradjon, így bő fél óra alatt el is készült az ebéd. Én nagyon szeretem a kapor ízét, így azzal bolondítottam meg, de ízlés szerint ki is hagyhatjuk. Tálaláskor pedig ízlés szerinti körettel, esetleg egy szelet kenyérrel kínáljuk. Én cukorbetegként köret helyett egy szelet rozskenyeret ettem hozzá.

 

A recept az alábbi linkre kattintva található, olvasható!👇

Csicseriborsós csirkemáj




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése