Tisza-tó

2024. július 9., kedd

Fagylaltok, pohárkrémek.....

 


 

Tikkasztó meleg van, ezt már csakis a vízparton egy hűvös fa árnyékában, vagy a hűs lakásban egy finom fagyi, vagy pohárkrém kanalazgatása mellett lehet elviselni. A fagyit természetesen mi magunk is készíthetünk, és még fagylaltgépre sincs szükségünk hozzá.... keverünk, kavarunk, majd irány a fagyasztó. A pohárkrémek is egyszerűen elkészíthetőek, és mivel most gyümölcsdömping van, így ízlés szerint választhatunk hozzá gyümölcsöt. Összegyűjtöttem a kedvenc receptjeimből egy kis kedvcsinálót, persze a teljesség igénye nélkül. Az összes fagyi recept pedig erre a linkre kattintva található, az összes pohárkrémet pedig erre a linkre kattintva találod meg, ha még több ötletet szeretnél kapni egy-egy elkészítéséhez. 

 

 A receptek az alábbi linkre kattintva találhatók, olvashatók!👇

Fagylaltok, pohárkrémek....

 

 

4 megjegyzés:

  1. Te is nagyon vigyázz magadra ebben az embertelen időben. Sok finom fagyit, hűsítőt és mellé egy vízpartot kívánok Nektek!
    Nagyon guszta mind!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katikám, nagyon köszönöm! Szinte már elviselhetetlen a meleg, engem nagyon megvisel. Nem győzök inni.... Ti is vigyázzatok magatokra, és a kirándulásaitokról most bizony mondjatok le, mert még az erdős helyeken is fülledt meleg van.

      Törlés
    2. Köszönjük kedves Éva, próbálunk vigyázni, sokat inni, "hűsölni" a lakásban, de bent is már nagyon felmelegedett, és éjszaka sem tud lehűlni. Most nem kirándulunk, még júniusban voltunk utoljára, akkor még elviselhető volt a meleg. Van is még néhány júniusi kirándulásról lemaradásom, de most még a posztolásra sincs kedvem, erőm.... majd ha elviselhetőbb lesz az időjárás 😀.

      Törlés
    3. Katikám, sajnos nálunk is nagyon meleg van. Ugyan vannak klímák, de azt nem szeretem, és csakis akkor kapcsoljuk be, ha már tényleg nem bírom tovább a hőséget. Minden nap lementünk a Duna partra, de ebben a melegben már azt is ki kell hogy hagyjuk. Éppen tegnap jártam végig a többi blogodat, csodás képeket készítettél, az ősszel majd újra tervezhetünk kinti programot.... addig meg valahogy csak kibírjuk a hőséget.

      Törlés