A fagyasztóban meglapult egy csomag fácántyúkmell, már csakis az volt a kérdés, hogy mi készüljön belőle. Először arra gondoltam hogy császárszalonnával együtt ledarálom, és fasírtot készítek belőle pl. a borsófőzelék mellé. Aztán szembe jött velem a COLORS in the kitchen oldalán egy recept, amely rögtön megtetszett, és már meg is volt hogy mit is készítek a fácánmellből. (az ötletadó recept erre a linkre kattintva található) Persze azért az ízlésünkre formálva, kisebb változtatással készítettem el, de nagyon finomra sikerült. Az eredeti receptben csirkemell szerepel, mert ugye azért a fácánmell nem áll minden nap a rendelkezésünkre. Különösen ízlett a petrezselyemgyökérrel készült galuska, melyet igaz most készítettem először, de nem utoljára.
A recept az alábbi linkre kattintva található, olvasható!!👇
Tejszínes-zöldborsós fácántyúkmell petrezselymes galuskával
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése