A Bejgli, igen a nagybetűs bejgli, az örök kedvenc, amely nem hiányozhat a karácsonyi asztalról. A Bejgli, melynek saját akarata van, és ha úgy akarja akkor szép repedés nélkülire sül, de ha megmakacsolja magát akkor reped ha kell, ha nem. Hosszú évekig nem tudtam repedés nélküli bejglit sütni, igaz olyan sok volt benne a töltelék, hogy a tészta szinte nem is látszott. Aztán több mint tíz éve rátaláltam erre a remek, repedésmentes receptre. Azóta minden évben megsütöm az ünnepekre, és szerencsére én repedést azóta sem láttam rajta..... jaj csak el ne kiabáljam.
A recept az alábbi linkre kattintva található, olvasható!👇
BEJGLI diós és mákos töltelékkel
Mindenkinek repedésmentes bejglisütést kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése