Tisza-tó

2023. február 5., vasárnap

Hagymás kacsamáj leveles tésztában.

 


Bevásárlás közben megakadt a szemem a pecsenye kacsamájon, gondoltam veszek pár darabot, de tervem még nem volt hogy mi is készül majd belőle. Először egy lecsós májra gondoltam, majd eszembe jutott hogy van itthon egy csomag leveles tészta..... így aztán az elősütött májjal, és a sült zsíron karamellizált vöröshagymával, megtöltött korongokat sütöttem. A tészta jó ropogósra sült, a belsejében megbújó kacsamáj pedig finom szaftos maradt. Tálaláskor kaporral ízesített fűszeres tejfölt kínáltam hozzá, de ízlés szerint készíthetünk mellé egy finom salátát is.

 

A recept az alábbi linkre kattintva található, olvasható!👇

Hagymás kacsamáj leveles tésztában

 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése