Tisza-tó

2010. augusztus 16., hétfő

Graz


Ausztria nyaralásunk következő állomása Graz volt. Csodás napokat töltöttünk itt. Annak ellenére, hogy már számtalanszor jártunk itt, mindig szívesen jövünk. Természetesen az utolsó látogatásunk óta semmi nem változott, mindent ugyanott találtunk, mintha csak megállt volna az idő, de a város engem mindig lenyűgöz a maga szépségével. Az időjárás is kedvezett a napi barangolásainknak, mert nem volt túl meleg. A város központjában álló hegy tetején található a vár, melyet minden alkalommal a sok-sok lépcső megmászásával érünk el. Igaz mindig gyalogosan tesszük meg a felvezető utat, de még soha nem számoltam meg a lépcsőket, így csak annyit mondhatok, hogy bizony nagyon sok. Viszont a felfelé haladás közben elénk táruló táj, kárpótol ezért a kis fáradságért. Most pedig jöjjön egy kis képes beszámoló, és egyben kedvcsináló a városba való ellátogatáshoz.

















4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép helyen voltatok! Több mint húsz éve jártam ott és akkor is csodálatos volt a város és környéke. Szép fotók!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép az oldal,és a képek meg pláne!!!

    VálaszTörlés
  3. Terike!
    Köszönöm!!! Szerintem nem változott azóta szinte semmi, mégis mindig van valami új látnivaló. Nagyon szeretek ott barangolni, és minden nyáron többször is kimotorozunk.:)

    VálaszTörlés