Tisza-tó

2022. november 19., szombat

Citromos-gombás ragu teljes kiőrlésű szélesmetélttel.

 


A teljes kiőrlésű liszttel is éppen olyan finom házi tésztát tudunk készíteni mintha búza finomliszttel gyúrnánk. Persze azért érdemes a teljes kiőrlésű lisztet pl. finomliszttel vagy éppen mint ahogy én tettem, tönkölybúza finomliszttel keverni, a finomabb íz elérése érdekében. Mivel éppen volt itthon gomba, így gondoltam a frissen meggyúrt tésztához egy egyszerű, citrommal ízesített gombaragut készítek, mely jól illik a tésztához...... Természetesen bolti tésztát is használhatunk, de azért a házi gyúrt tésztának nincs párja, és nem is bonyolult az elkészítése.


A recept az alábbi linkre kattintva található, olvasható!👇

Citromos-gombás ragu teljes kiőrlésű szélesmetélttel




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése