Tisza-tó

2024. január 20., szombat

Pulykamell húsos töltelékkel.

 


Töltött húst sokszor készítettem már különböző töltelékkel, de olyannal amiben hús, méghozzá sertéshús, és csirkehús is van, eddig még nem. Mivel volt egy szép darab pulykamell, melyet tavaly a karácsonyi ebédnél töltve szerettem volna feltálalni, húsos töltelékkel töltöttem meg. Persze nem csak ünnepek alkalmával készíthetjük el, pl. egy hétvégi ebéd második fogása is lehet. A megtöltött húst baconnel borítottam be, melytől csak még finomabb ízt kapott. A pulykamell így sütés közben nem szárad ki, a bacontől finom ízt kapott, a fűszeres-húsos töltelék pedig jól illik hozzá. Tálaláskor ízlés szerinti köretet kínáljunk hozzá, de pl. hidegen egy salátával is remek fogás.


A recept az alábbi linkre kattintva található, olvasható!👇

Pulykamell húsos töltelékkel





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése