Tisza-tó

2022. február 2., szerda

Lilakáposztás-boros csirkecomb.

 


A sütőben készült, tepsis húsok a kedvenceink közé tartoznak, és nemcsak azért mert pl. a zöldségekkel, gombával..... együtt sütve sokkal szaftosabb, és ízletesebb a végeredmény, de az összeállítás után szinte már nincs is vele több dolgunk. A csirkecomb mellé most lilakáposzta, sárgarépa, hagyma, császárszalonna került a tepsibe, majd némi vörösborral és alaplével nyakonöntve tettem be a sütőbe. Mire a hús és a zöldségek puhára párolódtak a szaft is kellően besűrűsödött, és már csak kicsit rákellet pirítani. Cukorbetegek is elkészíthetik és barna rizzsel, bulgurral, kuszkusszal...... tálalhatják.


A recept az alábbi linkre kattintva található, olvasható!👇

Lilakáposztás-boros csirkecomb





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése