Karácsonyig már csak két nap van hátra, így gondolom mindenkénél megsültek az aprósütemények, készülnek a krémes sütemények és a torták, valamint szépen sorakoznak a tálcán a megsütött bejglik. Azonban, ha a bejgli még sütésre vár, én csakis ajánlani tudom ezt az egyszerűbb, ám nagyon finom változatot. Mivel a bejgliknek saját akaratuk van, így ez a változat is életre kelt és megrepedt (ez bizonyára másoknál is így fog történni), viszont az íze kárpótol majd minden egyes repedésért.
A recept a következő linkre kattintva található, olvasható!👇
A tészta egy zsíros, kelt tészta, mely finom omlós, és több napig puha
marad. A mákos és diós töltelékbe egyaránt reszelt alma, mazsola, és
lekvár is kerül, és ezektől jó szaftos, és finom lesz a bejglink.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése