Tisza-tó

2024. február 10., szombat

Séta az erdőben.....

 















3 megjegyzés:

  1. De szép kirándulásotok lehetett, és milyen sok hóvirágot láttatok! Tegnap mi is kirándultunk, csak itt a közeli Budai hegyekben, de hóvirágot sajnos nem láttunk. Az idő viszont gyönyörű volt.
    Ti merre jártatok, melyik tó ez, a felvétele nagyon hangulatos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katikám, itt sétáltunk az adonyi Duna parton és a hozzá tartozó erdőben. Már sok hóvirág kibújt, de lesz még ennél sokkal több is. Leszedni nem szabad, meg szerintem így szép a természetes helyén, így minden évben csak fényképezzük. A víz a kis Duna, ez egy mellékág, itt lehet pl. horgászni is. Csodás lehetett a Ti kirándulásotok is, szép lehetett a Budai hegyekben, gyönyörű napsütéses tavaszi idő volt. Biztosan nyílnak majd ott is szép virágok, de hóvirág is szokott lenni?

      Törlés
    2. Köszi szépen a válaszodat Éva, kellemes csendes hely lehet, biztos jókat lehet sétálni. Amikor utazni szoktunk haza Apukámhoz, el szoktunk menni a 6-os úton Adony mellett.
      Nekünk csak egy rövid sétánk volt, délre már haza is értünk. Bemelegítőnek éppen elég volt, mert idén komolyabb kirándulást még nem tudtunk tenni, nem volt annyira jó idő. Mert ha borult, felhős, szeles az idő, akkor inkább otthon maradunk 😀.

      Törlés