A kuglófot nagyon szeretem, legfőképpen egy bögre meleg kakaóval. Mivel már elég régen sütöttem, és akkor sem cukormentesen és tönkölyliszttel, így gondoltam éppen itt az ideje a cukormentes változat megsütésének. A búza finom lisztet tönköly és teljes kiőrlésű lisztre cseréltem, a cukrot pedig felváltotta az eritrit. A kisült kuglóf tésztája így is könnyű, és finom lett, és mint cukorbeteg, így bátran ehettem belőle. Jól illik hozzá pl. a diabetikus lekvár, a diabetikus mogyorókrém, vagy éppen egy bögre kakaó.....
A recept az alábbi linkre kattintva található, olvasható!!👇
Gyönyörű, ennek mindenki örülne, nem kell ehhez cukorbetegnek lenni!
VálaszTörlésKatikám, nagyon köszönöm! Nagyon finom volt, és búza finomliszttel, és cukorral is finom, régebben már úgy is megsütöttem.
Törlés